Juju's kaarsen handgemaakt in Sleidinge

Mijn verhaal 

Juju, ook wel bekend als Justine, begon in 2021 haar reis in het creëren van kaarsen. Haar eerste kaarsen waren het resultaat van het hersmelten van kaarsstompjes in een kookpot op het vuur. De kaarsenhouders waren handgeschilderd aardewerk, waardoor elke kaars een uniek kunstwerk met eigen karakter werd.

Eigen handwerk

In 2022 nam ze een draaischijf in gebruik om haar eigen kaarsenhouders te vormen, waardoor elke kaars nog unieker werd. Op 1 juli 2022 zag Juju Kaarsen officieel het kaarslicht en verkocht ze haar allereerste creaties. Het aanbod werd in 2023 uitgebreid met handgemaakte droogkransen. De eerste workshop vond plaats in het najaar van 2023, waarmee ze haar passie en vakmanschap deelde met anderen.

Juju's kaarsen

Juju kaarsen brengen warmte in elke ruimte. Ontdek haar collectie en laat je meeslepen door de magische gloed. Creëer sfeer, beleef gezelligheid en omring jezelf met de charme van deze unieke kaarsen. Welkom bij een wereld waar elke vlam een verhaal vertelt.

Juju's keramiek

Met veel geduld en oog voor detail vormt Juju de klei tot een kunstwerkje. Doordat elke kaars een eigen karakter heeft, brengen haar kaarsen niet alleen licht, maar ook een vleugje persoonlijke charme in jouw huis.

Juju's droogkransen en workshops

Breng de natuur in huis met een sfeervolle droogbloemenkrans! Laat je inspireren tijdens gezellige thematische workshops en geniet van de flower power!